VOORBESCHOUWING: Slaat Genk ook Standard uit titelrace?

0

Racing Genk gaat vanavond op bezoek bij Standard. Een traditioneel moeilijke verplaatsing, maar de boost is eens zo groot bij de Limburgers nadat ze afgelopen weekend Club Brugge op vier punten hebben gezet. Als het vandaag weet te winnen, bedraagt de kloof met de nummer drie acht punten. En das een hele hoop, halfweg Play Off I.

Racing Genk behaalde tot dusver negen punten. Evenveel als Standard, Club Brugge én Antwerp. Daarom blijft het bovenaan Play Off I gelijk zoals het begonnen is. Maar de Limburgers kunnen vandaag wel een goeie zaak doen, als het gaat winnen op Sclessin. Alleen is dat al even geleden. De laatste keer dat Genk drie punten meeschaarde uit Luik was in het seizoen 2011-2012.

Hoe dan ook zal Racing Genk alles kunnen gebruiken vanavond qua steun en motivatie. En laat Standard nu nét een van de rivalen zijn van Racing Genk. Zeker sinds de transfer van Defour. Andere ex-spelers die Genk ruilden voor de Luikenaars: Bolat, Pocognoli en wellicht vergeten we er nog een aantal.

Brengen de paasklokken drie punten mee voor Genk of blaast Standard de titelstrijd nieuw leven in? Te ontdekken vanaf 20.30 uur op Sclessin.

Vermoedelijke opstelling:

Vukovic – Maehle, Dewaest, Lucumi, Uronen – Berge, Heynen, Malinovskyi – Trossard, Samatta, Ito

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in