VOORBESCHOUWING: Herpakt Racing Genk zich tegen Zulte Waregem?

0

Racing Genk moet tegen Zulte Waregem op zoek naar een revanche. Vorige week ging het kopje onder in Mechelen. Een revanche voor eigen publiek is noodzakelijk. En met Zulte Waregem komt een ‘gewillig’ slachtoffer op bezoek. De fusieploeg pakte tot dusver geen punt en scoorden zelfs nog niet in deze competitie.

Felice Mazzu heeft zijn start voor eigen publiek niet gemist. Een zege in de Supercup en een driepunter tegen KV Kortrijk. Maar toch liep het vorige week mis tegen KV Mechelen. “We speelden niet met het hart”, vertelden zowel de Genkse trainer als de nieuwe kapitein. En dat is vroeg in het seizoen om het op zo’n zaken te steken.

Racing Genk zag de Engelse mercato deze week gesloten worden. De Samatta’s en de Berges van deze wereld gaan dus deze zomer niet meer naar Engeland verkassen. “Alleen jammer dat onze mercato doorloopt tot in september”, aldus nog Felice Mazzu. Hij zag deze week Fiolic richting AEK Larnaca vertrekken.

Recordaankoop Theo Bongonda, waar toch heel wat van wordt verwacht in de Luminus Arena, is nog steeds geblesseerd en werd door de nieuwe coach niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Essevee. Wellicht gaat Felice Mazzu straks aantreden met deze elf jongens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in