VOORBESCHOUWING: Blijft Genkse trein verder stormen richting eindstation?

0
Genk_logo
@KRCGenkofficial

De titel, niets meer niets minder. Dat is wat Racing Genk in de laatste vijf wedstrijden moet behalen. Het heeft daarbij een voorsprong van zes punten op nummer twee Club Brugge. En het toeval wil dat we straks richting de Ghelamco Arena trekken, een ploeg die al denkt aan de bekerfinale van woensdag. Een voordeel?

Registreer je nu, krijgt tot 200 euro cadeau en verdien nog veel meer met een titel!

Zes punten voorsprong met nog vijf wedstrijden te spelen, dan heb je weinig te verliezen in de Ghelamco Arena. In principe is de voorsprong groot, maar een nederlaag kan mogelijk wel fatale gevolgen hebben. Genk wil het goeie spel van tegen Standard (1-3) maar wat graag bevestigen in de Ghelamco Arena.

Genk speelde eerder al in de Arteveldestad dit seizoen en toen liet het geen spaander heen van AA Gent, het werd toen 1-5. Eén dag later zou zelfs Yves Vanderhaeghe buitenvliegen. Bovendien zijn de sterren gunstig gezind, want géén geblesseerden of geschorsten bij de leiders in de Jupiler Pro League.

Vermoedelijke opstelling

Philippe Clement gaat straks op zoek naar drie punten en een voorlopige kloof van negen punten in de Ghelamco Arena en vermoedelijk rekent hij op deze elf namen: Vukovic – Maehle, Dewaest, Lucumi, Uronen – Berge, Malinovskyi, Heynen – Ito, Samatta, Trossard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in