VOORBESCHOUWING: Weer een stapje dichter bij de titel?

0
Voorbeschouwing KRC Genk Antwerp FC
Bron: Twitter KRC Genk

Racing Genk ontvangt vanavond Antwerp in de strijd om de landstitel. De Limburgers willen dolgraag de drie punten pakken om zo de druk op Club Brugge te houden en ze absoluut niet te laten profiteren van eventueel puntenverlies. The Great Old wil zijn goeie reeks in Play Off I doortrekken.

Registreer je nu, krijgt tot 200 euro cadeau en verdien nog veel meer met een titel!

Antwerp, dat is de enige ploeg die Racing Genk in deze Play Offs punten kon afsnoepen. Tijd dus voor een beetje revanche in de Luminus Arena vanavond. Philippe Clement heeft de druk alvast bij de scheidsrechter gelegd: “Laten we hopen dat de wedstrijdleiding streng genoeg is om er een voetbalwedstrijd van te maken.”

Lukt scoren tegen Antwerp nu wel?

Want Antwerp, dat is verdedigen en proberen op de counter iets te forceren. Dat deden ze in de wedstrijd op de Bosuil als vanouds: snel scoren en achteruit. Al werd het daartoe ook gedwongen door de Limburgers, maar scoren zat er toen niet in. Vanavond wel?

Blijft de kloof zes punten of wordt ze groter? Antwerp wil Club Brugge alvast verder onder druk zetten door zelf punten te pakken in de strijd voor de tweede plaats. En Genk moet winnen voor de landstitel. Dus, we krijgen een spektakelwedstrijd.

Philippe Clement rekent tegen Antwerp op deze jongens: Vukovic – Uronen, Dewaest, Aidoo, Maehle – Berge, Heynen, Malinovskyi – Trossard, Ito, Samatta

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in