VOORBESCHOUWING: En nu hetzelfde graag!

0
GnkMoe
Bron: Twitter KRC Genk

Zowel voor Racing Genk als voor Felice Mazzu was het 0-0-gelijkspel tegen Napoli een uitstekend resultaat én ook de wedstrijd was dat. De landskampioen staat nu voor de lastige opdracht om diezelfde mentaliteit en drive ook tegen Moeskroen op de mat te leggen. Een wedstrijdje dat past in de Super Sunday, met ook nog een paar andere toppers.

De zondag kondigt zich aan als een Super Sunday. ‘s Middags nemen Club Brugge en AA Gent het tegen elkaar op. In de vooravond is er nog Antwerp versus Standard en als afsluiter mag de nummer zes het opnemen tegen het nummer vier: Racing Genk ontvangt Moeskroen. Een belangrijke wedstrijd voor de landskampioen.

Want hoewel de start allesbehalve was, heeft de club zich op resultaat wel herpakt en heeft het ongeveer de helft van de punten. Daar zit een zege tegen Anderlecht bij, maar ook een paar verrassende nederlagen. Bovendien heeft het een wedstrijd minder gespeeld, gezien de Limbasico nog niet meegeteld werd.

Racing Genk verspeelde daarin een 0-3-voorsprong, iets wat normaal nooit had mogen gebeuren. Daaruit moeten lessen worden getrokken en die moeten we vanavond al een eerste keer zien. Wellicht doet Felice Mazzu het met dezelfde elf als afgelopen week in de Champions League, zonder kapitein Dewaest.

Voor Racing Genk wordt het vanavond dus zaak om het wagonnetje aan te hangen bij de ploegen die momenteel in de top-zes staan, gezien de overwinningen van KV Mechelen en Zulte Waregem gisteren én daarbij ook te profiteren van mogelijke gelijke spelen van de andere ploegen die in die top-zes staan.

Deze elf moeten het straks gaan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in