VOORBESCHOUWING: Champions League it is!

0

De Champions League-hymne. Geleden van het seizoen 2011-2012 onder de leiding van Mario Been. Racing Genk heeft er lang op moeten wachten, maar vanavond is het dan weer eindelijk zo ver. De Limburgers hebben één doel tijdens deze zes wedstrijden: eindelijk die nul eens wegwerken.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Want in twee groepsfases geen enkele wedstrijd werd gewonnen, wil het dat graag in deze campagne wél doen. Maar Napoli, Liverpool en zelfs Salzburg, ga er maar aan staan Felice Mazzu en Racing Genk. Thuis kan het altijd wel iets meer: Real Madrid, Chelsea, Leverkusen, … Ze bleven er allemaal steken op een gelijkspel.

Red Bull Salzburg

Vanavond speelt Racing Genk in de Champions League op bezoek bij Red Bull Salzburg. De Oostenrijkers versloegen vorig seizoen Club Brugge in de terugwedstrijd en dwongen Napoli tot het laatste gaatje. Een uitdoelpunt zou uiteindelijk voor de beslissing zorgen in het voordeel van de Italianen.

Een te duchten tegenstander dus voor Racing Genk, maar Felice Mazzu is op zijn sterkst als hij weet dat hij ‘een mindere ploeg’ heeft. Bovendien, als de Limburgers willen strijden voor die derde plaats, is het noodzakelijk om vandaag voor de volle buit te gaan. “Als je een leuke campagne wilt hebben, moet je iets rapen”, klonk het gisteren in de Sjotcast.

Paintsil

Het is uitkijken naar of Joseph Paintsil fit geraakt. De flankaanvaller trainde alvast mee in de laatste training. We zijn benieuwd welke elf namen Felice Mazzu straks uit zijn mouw schudt om hier voor misschien wel de eerste zege ooit in de Champions League te zorgen. Wij kropen even in zijn hoofd en vermoeden deze opstelling.

Verwachte opstelling Racing Genk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in