VOORBESCHOUWING: Antwerp komt!

0
GNKANT MD
Bron/ Twitter KRC Genk

Warm werden de supporters niet van het spektakel afgelopen zaterdag tegen Racing Genk. Vanavond komt Antwerp op bezoek, maar ook dat lijkt ons niet meteen een wedstrijd waarin veel spektakel moet worden verwacht. Of net wel, want The Great Old en de landskampioen staan altijd garant voor veel doelpunten.

Het is nog maar het derde seizoen dat Antwerp in de Jupiler Pro League is, maar in de voorbije wedstrijden tussen de landskampioen en ‘s lands oudste club vielen er wel wat doelpunten. 3-5 in het eerste duel op de Bosuil. Een jaar later 2-4 op het bord in Antwerpen. En ook thuis scoort Genk vlot tegen Sinan Bolat. In de Play Offs werd het 4-1 voor.

Dat biedt alvast mogelijkheden voor vanavond, wanneer The Great Old op bezoek komt. Bovendien kan Felice Mazzu al eens gaan nadenken over wat hij binnen een kleine maand gaat doen in de achtste finale van de Beker van België, want dan staan deze twee clubs ook tegenover elkaar. En dat is een wedstrijd van alles of niets.

De Jupiler Pro League kent geen geheimen en Racing Genk heeft het opnieuw moeilijk in het post-kampioenenjaar. Al valt de terugval nog goed mee, met een vijfde plaats in het klassement. Maar net daarom zou een overwinning tegen Antwerp éigenlijk moeten. Want echt warm werden we voorlopig nog niet van de landskampioen.

Felice Mazzu kan echter niet rekenen op de stoomtrein op de rechtsachter in de vorm van Joakim Maehle. De Deen is out met een schouderblessure en de coach wilde liever geen enkel risico nemen. “Ik wil hem liever terug hebben tegen Eupen”, stelde de coach. Casper De Norre is zijn vervanger. En verder zijn wij ook benieuwd naar de keuzes van de trainer.

Wij kunnen niet in zijn hoofd kijken, maar hebben wel een elftal dat vanavond wel eens aan de aftrap kan staan tegen Antwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in