Dit bracht Transfer Deadline Day bij Racing Genk: Kern weer wat lichter

0
Nordin Jackers Manuel Benson Zinho Gano Amine Khammas KRC Genk transfers
Nordin Jackers, Manuel Benson, Zinho Gano en Amine Khammas (Bron: krcgenk.be)

Klokslag middernacht, drie september 00.00. De transfermarkt is gesloten. De laatste deals werden gisteren nog uitgewerkt. En dat het een drukke dag was! Hier leest u wat er allemaal is gebeurd bij Racing Genk.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Inkomend

Na de transfer van Paul Onuachu werd aangekondigd dat er niets meer zou bij komen bij Racing Genk. Dimitri De Condé beleefde daardoor een rustige Transfer Deadline Day op inkomend gebied. Alle transfers waren ook allemaal heel snel afgerond. Knap werk van de technisch directeur.

Uitgaand

Daar tegenover stonden nog wel enkele uitgaande transfers. Zinho Gano werd door Racing Genk verhuurd aan Antwerp FC, dat hem overneemt met aankoopoptie. Verder kwam The Great Old ook Manuel Benson wegplukken bij de landskampioen voor een bedrag van om en bij de drie miljoen euro.

Nordin Jackers werd dan weer van de Genkse B-kern verlost. Na de blessure van Danny Vukovic en het opvorderen van Gaetan Coucke en Maarten Vandevoorde, was de 21-jarige goalie overbodig. Hij werd opgepikt door Waasland-Beveren. Zij huren hem voor één seizoen met aankoopoptie.

Ook Amine Khammas verlaat Racing Genk tijdelijk. De linksachter gaat een jaartje op huurbasis voetballen bij Lommel SK in de Proximus League. De verdediger werd vorig seizoen verhuurd aan FC Den Bosch. Zo heeft Racing Genk zich op de slotspeeldag nog kunnen ontdoen van alle overbodige spelers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in