Petitie moet Clement in Genk houden: #StayPhilippe

1
Philippe Clement Racing Genk Play Sports
Bron: Play Sports

Dat Philippe Clement een graag geziene gast is, weten de supporters maar al te goed. Dat hij dreigt weg te gaan, doet de gemoederen bedaren. De supporters willen hem maar wat graag in de Luminus Arena houden en laten zelfs een petitie rond gaan.

KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALMATCHEN!

Club Brugge liet Ivan Leko vertrekken en denkt luidop aan Philippe Clement als nieuwe hoofdtrainer. Doordat hij bij het begin een contract van onbepaalde duur tekende, kan hij gemakkelijk vertrekken. Dat kan positief werken (bijvoorbeeld als de resultaten tegenvallen) of negatief werken, zoals nu het geval is.

Want in een kampioenenmaker zijn heel wat ploegen geïnteresseerd, maar de supporters hebben zo hun voorkeuren. Op diverse fora is een petitie opgedoken om Clement in Genk te houden. “Wij zijn kampioen, wij gaan de Champions Laatste in en wij willen dat enkel en alleen doen met onze huidige top trainer Philippe Clement”, klinkt het.

#StayPhilippe

“Het is geen publiek geheim meer dat Club Brugge onze trainer wil wegplukken en daarom willen wij met deze petitie een duidelijk signaal sturen! #StayPhilippe”, zegt de petitie nog. Ruim 750 mensen tekenden deze petitie al, maar of het veel uithaalt weten we pas op het einde van de week.

Clement zat gisteren samen met het Genkse bestuur en zal straks ook met het Brugse bestuur samen zitten. Nadien volgt nog een buitenlandse piste. Verwacht wordt dat er aan het einde van deze week, uiterlijk begin volgende week, witte rook komt. En ondertussen kunnen we met zijn allen druk zetten door de petitie te ondertekenen, hier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in