Scorende Samatta: “We waren niet op de afspraak”

0

Mbwana Ally Samatta is van de nul af, maar koopt er weinig mee want Racing Genk verloor in Mechelen en is het maximum van de punten kwijt. De topschutter van vorig seizoen was wel eerlijk in zijn analyse na afloop. “We kwamen nooit in ons spel”, kon Het Nieuwsblad noteren.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Vlak voor de rust, hoekschop Bryan Heynen, kopbal Mbwana Ally Samatta en doelpunt. Samagoal, de eerste nog maar dit seizoen. De Tanzaniaan zou nog mogen vertrekken bij Racing Genk als er een goed bod komt, maar vooralsnog rekent Felice Mazzu nog op de topschutter van vorig seizoen. Zo ook gisteren.

“Verloren alle duels”

“We waren vandaag niet op de afspraak”, klonk Samatta na de wedstrijd. “We verloren alle duels, dan kan je onmogelijk een wedstrijd winnen. KV Mechelen was erg hongerig en we konden geen vuist maken”, sprak de topschutter nog.

“Nooit kwamen we in ons spel. Maar goed, daar kunnen we nu niets meer aan veranderen. We moeten onze fouten analyseren en zorgen dat we die de komende wedstrijden uit ons spel halen. Op naar de volgende match dus”, besloot de Tanzaniaan. En die wedstrijd is er eentje tegen een zwalpend Zulte Waregem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in