Samatta: “Zeer belangrijke zege”

0
Mbwana Ally Samatta KRC Genk reactie
Bron: KRCGenkTV

Pas in minuut 98 nam Racing Genk afstand van Excelsior Moeskroen. Nochtans had Ally Samatta vlak voor het in gaan van de toegevoegde tijd gescoord, maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel door de videoref. “Kan niet anders dan me neerleggen bij de beslissing”, stelt hij in Het Belang van Limburg.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Het was minuut 88. Paul Onuachu stuurde Mbwana Ally Samatta de diepte in en de Genkse kapitein werkte het af: 2-1. Leek het, want niet veel later zou de lijnrechter zijn vlag omhoog. De VAR zag een dikke teen buitenspel en keurde het doelpunt af. Paul Onuachu zorgde in minuut 98 dan nog voor de Genkse overwinning.

Paul Onuachu

“Uiteraard kon ik zelf niet zien of ik buitenspel stond”, vertelde Samatta. “Ik kan niet anders dan me neerleggen bij het verdict van de videoref. Gelukkig hebben we de klus nadien dan toch nog geklaard dankzij Paul Onuachu”, klinkt het nog van de man met de kapiteinsband.

De zege was belangrijk om al het goeie van tegen Napoli ook in de competitie te laten zien. Dat besefte de Tanzaniaan ook. “Dit is een zeer belangrijke zege. We kunnen nu met een gerust gemoed de interlandbreak tegemoet gaan”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in