‘Samatta mogelijk out voor verplaatsing Charleroi’

0
Mbwana Ally Samatta Tanzania Senegal Africa Cup

Felice Mazzu zit met de handen in het haar, want straks is topschutter Ally Samatta mogelijk niet klaar voor de wedstrijd in en tegen Charleroi. In de Champions League zou de Tanzaniaal wél fit zijn om mee te spelen, daar hoeft de coach géén zorgen over te hebben.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Mbwana Ally Samatta scoorde afgelopen week met Tanzania, maar kreeg ook een tik op de knie. Hij liet zich onderzoeken, maar er bleek niets ernstigs aan de hand. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Toch is het niet helemaal zeker dat de topschutter van de Jupiler Pro League straks in actie komt in het Zwarte Land.

En zo wordt het mogelijk puzzelen, want andere spitsen (Stephen Odey en Paul Onuachu) trainen pas donderdag voor het eerst met de groep en in België wacht niemand op de interlands. Vrijdag start de competitie alweer met Racing Genk die op bezoek gaat naar Charleroi.

Bongonda fit

En voor Felice Mazzu is dat niet het enige vraagteken van de wedstrijd. Wellicht krijgt Carlos Cuesta ook zijn kans in de basis omdat Jhon Lucumi ook pas donderdag terugkeert na interlands met Colombia. Beter nieuws was er voor recordaankoop Theo Bongonda. Hij lijkt klaar om zijn eerste speelminuten te maken voor Racing Genk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in