Nieuwe spits moest niet lang nadenken: “Was er snel uit”

0
Paul Onuachu KRC Genk interview voorstelling
Bron: KRCGenkTV

Paul Onuachu is sinds vorige week de nieuwe spits van Racing Genk. Alleen is het nog niet duidelijk of hij samen met Mbwana Ally Samatta voorin gaat postvatten, of dat Felice Mazzu vasthoudt aan de patronen die er nu al zijn. De dubbele meter, hij is 2.01 meter groot, zit bij de Limburgers al letterlijk aan het plafond. Benieuwd of hij ook op het veld hoge topper zal scheren.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

De persruimte in Genk is, naargelang de foto’s te zien, maar iets kleins. Paul Onuachu, net voorbij de twee meter groot, voelde het plafond zo op zijn hoofd. Zelf zit het daar wel snor. “Het frustreert me een beetje dat FC Midtjylland de transfer zo lang heeft geblokkeerd”, opende hij in Het Laatste Nieuws.

“Gepraat met Ndidi”

“Bij de Nigeriaanse nationale ploeg heb ik lang met Wilfred Ndidi gepraat over de club en ik was er snel uit dat dit de volgende stap in mijn carrière moest worden.”

De nieuwe spits gaf ook nog zijn profiel door aan zijn trainer, die naast hem zat. “Mijn lengte is een troef”, verklaarde hij. “Maar ik moet het niet enkel hebben van mijn kopkracht, ook met de voeten vind ik gemakkelijk de weg naar het doel.”

Welkom Paul Onuachu!

Wie vertrekt nog bij Genk?

Benieuwd wanneer we zijn eerste doelpunt in België mogen vieren. Voorlopig is het inkomend dit wat het zal worden van transfers bij KRC Genk, al valt een opportuniteit niet uit te sluiten. Uitgaand wordt er nog weinig verwacht. Enkel Amine Khammas en Nordin Jackers mogen vertrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in