Over ons

Wie zijn wij?

RacingGenkFans.be is een fansite over KRC Genk. De website wordt onderhouden door fans van Racing Genk en functioneert onafhankelijk van de club. De officiële website van KRC Genk kan je vinden op https://www.krcgenk.be/.

Wat doen wij?

RacingGenkFans.be brengt nieuws, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, analyses, opinies en veel meer. Daarbij is er ook ruimte voor bezoekers om onder artikels te reageren en te discussiëren. Op die manier willen we fans van KRC Genk samenbrengen om hun mening te delen over alles wat met hun favoriete club te maken heeft.

Waarom bestaan wij?

Bij RacingGenkFans.be willen wij supporters een stem geven die onafhankelijk is van de club en van andere media. Wij merken dat veel supporters nergens terecht kunnen met hun mening of bedenkingen over hun ploeg. Algemene voetbalsites geven geen ruimte aan specifieke opinies of gedetailleerd nieuws en discussies op sociale media bereiken maar een beperkte groep fans.

Bij RacingGenkFans.be zijn fans van KRC Genk vrij om hun mening te geven. Wij hopen dat zij zich bij ons wel gehoord en gesteund voelen. Veel spelers en andere mensen binnen de club volgen Racing Genk Fans via onze website en onze sociale media. Wij hopen dan ook iedereen die zich verbonden voelt met KRC Genk te inspireren en samen te brengen.