OFFICIEEL: Odey is een Genkie

0
Stephen Odey KRC Genk voorstelling
Stephen Odey (Bron: KRC Genk)

De 21-jarige Stephen Odey is een speler van Racing Genk. De aanvaller zette een handtekening onder een contract dat hem aan de club bindt tot de zomer van 2024. Daarmee is hij, naast Benjamin Nygren en Theo Bongonda, de derde aanwinst van de Belgische landskampioen.

KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALMATCHEN!

Racing Genk was actief op zoek naar een nieuwe aanvaller. Het zag Marcus Ingvartsen al vertrekken en aan de mouw van Mbwana Ally Samatta wordt ook getrokken. Om dus straks niet zonder spits te zitten, heeft de club niet stilgezeten en kwam het Stephen Odey op het oog.

“Snelle, explosieve aanvaller”

“Stephen is een snelle en explosieve aanvaller”, schrijft de club. “Hij staat stevig op zijn benen, is efficiënt en speelt met veel energie. Bij FC Zürich was hij afgelopen seizoen goed voor vijftien doelpunten in vijfenveertig wedstrijden. Bovendien gaf hij ook drie assists”, klinkt het nog. “Bovendien is hij ook international.”

Racing Genk betaalde ruim drie miljoen euro voor de spits en is de derde aanwinst, nadat eerder Theo Bongonda en Benjamin Nygren al werden aangetrokken. De spits is momenteel ook niet actief op de Africa Cup, waardoor hij meteen kan aansluiten bij de trainingen.

Welkom Stephen Odey!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in