OFFICIEEL: Genk troeft Ajax af en haalt Colombiaanse verdediger Cuesta

0
Carlos Cuesta KRC Genk voorstelling

Racing Genk heeft alweer toegeslagen op de transfermarkt. Nadat het eerder al enkele spelers in aanvallend opzicht binnen haalde, heeft het met Carlos Cuesta ook een verdediger in huis gehaald. De Colombiaan komt over vna Atlético Nacional en kan op termijn eenzelfde verhaal worden als landgenoot Jhon Lucumi.

KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALMATCHEN!

Dat Racing Genk Carlos Cuesta al even op het oog had, kon u hier al lezen. Woensdag werd de transfer ook officieel aangekondigd op de website van de Belgische landskampioen. De twintigjarige centrale verdediger tekende in de Luminus Arena een contract voor vijf seizoenen.

“Snel, explosief en erg wendbaar”

“Carlos is snel, explosief en erg wendbaar”, zegt het op haar website. “Hij is sterk in duels, heeft een geweldige sprongkracht en straalt leiderschap uit op het veld.” Hij is ook jeugdinternational en verzamelde al twintig caps bij de U20.

Met Jhon Lucumi heeft Racing Genk ook een andere Colombiaanse international in de rangen rondlopen. Hij staat, net als Cuesta, centraal in de verdediging. Dat maakt de integratie in het team, zowel op als naast het veld, ongetwijfeld een stuk vlotter.

Welkom Carlos Cuesta!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in