Nastic vertrekt op huurbasis naar Oostende om er “spelvreugde terug te vinden”

0
Nastic_naar_KVO
Bron: Twitter @kvoostende

Bojan Nastic heeft op ‘deadline day’ van de transfermarkt dan toch nog elders onderdak gevonden. Hij blijft in de Jupiler Pro League en gaat aan de slag bij KV Oostende, dat hem tot het einde van het seizoen huurt van KRC Genk en ook een aankoopoptie bedong.

Het stond al een tijdje vast dat Bojan Nastic Genk zou verlaten. De Limburgers hadden immers Uronen en Maehle als backs in de ranking en versterkten zich deze wintermercato ook al met De Norre en Borges. Keuze genoeg dus op de backposities en daar werd Nastic de dupe van.

Op de achtergrond geraakt

Maar de Bosniër kende ook geen al te best seizoen bij Genk. Hij kreeg weinig speelminuten en in de minuten die hij kreeg, liet hij geen al te beste indruk na. Een vertrek was dus aan de orde, dat beseften ook beide partijen.

Zijn bestemming ligt uiteindelijk aan de kust. KV Oostende zocht immers nog naar versterking op de linksbackpositie en vond die in Nastic. De 24-jarige verdediger wordt er gehuurd tot het einde van het seizoen (met aankoopoptie).

“Spelplezier terugvinden”

Nastic arriveerde in de zomer van 2016 bij Genk, maar groeide nooit echt uit tot een vaste waarde. “Ik wil vooral weer voetballen en het spelplezier terugvinden”, benadrukt Nastic dan ook zijn vertrek bij Genk.

“Toen ik hoorde van de interesse van KV Oostende, twijfelde ik niet. Deze club wil werk maken van de weg terug naar de subtop en daar wil ik heel graag aan mee helpen”, vertelt de verdediger op de website van zijn nieuwe club.

De KVO-supporters konden al een eerste keer kennismaken met hun nieuwe speler:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in