Mazzu voor Moeskroen: “Napoli mag niet eenmalig zijn”

0
Felice Mazzu KRC Genk training wijzen
Bron: KRCGenkTV

Super Sunday, want de volledige top zes komt in actie. En daar staat ook Racing Genk naast Moeskroen. Toch verwacht iedereen een driepunter in de Luminus Arena, zeker na het gelijke spel tegen Napoli in de Champions League. Coach Felice Mazzu waarschuwt: “Die wedstrijd mag niet eenmalig zijn.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Afgelopen woensdag speelde Racing Genk 0-0 gelijk tegen het Italiaanse Napoli. “De sfeer is helemaal omgeslagen”, stelt Felice Mazzu in Het Belang van Limburg. “Ik zag veel lachende gezichten op training. Het puntje in de Champions League was als een overwinning onthaald. Dit was het soort match waar we naar snakten.”

“Bevestigen tegen Moeskroen”

“Dat hadden we nodig. Let wel, dit mag ons niet overmoedig maken. Ik besef dat een duel dat volgt op zo’n knalprestatie, niet van gevaar verstoken is. Ik heb de indruk dat de jongens zich er terdege van bewust zijn dat ze zondag moeten bevestigen. Maar ik ga ze daar zeker nog eens over aanspreken.”

Zondag wacht de topper tegen Moeskroen, dat vijfde staat. “Het is een ploeg die uitstekend voetbal speelt, goed in de organisatie blijft en weinig weggeeft. We zullen tegen hen met dezelfde ingesteldheid aan de aftrap moeten komen als woensdag. We moeten onze fans tonen dat woensdag geen toeval was. Het mag geen eenmalig iets zijn”, besloot Mazzu.

Blessures

Felice Mazzu zal straks tijdens het weekend zijn selectie bekend maken, maar nu al staat vast dat de slijtageslag tegen Napoli niet zo zwaar zal zijn. Enkel de langdurig gekwetsten Neto Borges en Danny Vukovic zitten niet in de kern. Dieumerci Ndongala is twijfelachtig en allicht haalt hij het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in