Mazzu: “We speelden niet met het hart”

0

Felice Mazzu gaf na de wedstrijd tegen KV Mechelen toe dat Malinwa verdiend heeft gewonnen. De landskampioen gaf niet thuis Achter de Kazerne, waar het amper twee keer kon winnen in de ruime geschiedenis van de club. “We hadden een moeilijke match verwacht en die kregen we ook”, sprak hij voor de camera’s van Play Sports.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Racing Genk kreeg geen poot aan de grond Achter de Kazerne, maar mocht toch blij zijn met de 1-1-gelijke stand bij de rust. Na de pauze meer evenwicht, maar in de slotfase ging Malinwa nog over de landskampioen. Meteen de eerste nederlaag voor de Limburgers in het nieuwe seizoen.

“Misten enthousiasme”

“De analyse is gemakkelijk”, begon Felice Mazzu zijn babbel. “Mechelen heeft met het hart gewonnen. Met veel enthousiasme, gesteund door moeilijke omstandigheden. We hadden een moeilijke match verwacht en we kregen die ook.”

“We verloren de duels, dat is het eerste punt. We speelden zonder hart en misten het enthousiasme dat KV Mechelen wél op de mat kon brengen”, besloot de nieuwe trainer, die volgende week een nieuwe kans krijgt tegen een zwalpend Zulte Waregem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in