Mazzu na gelijkspel: “Hopelijk wordt dit de déclic”

0
Felice Mazzu KRC Genk achtergrond
Bron: KRCGenkTV

Racing Genk pakte een punt tegen het Italiaanse Napoli in de Champions League. De Limburgers hielden het op 0-0 tegen de vice-kampioen uit de Serie A. “Hopelijk wordt deze match een déclic”, aldus Felice Mazzu voor de camera’s van Q2.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

“Natuurlijk ben ik blij met dit punt”, was het korte antwoord van de Genkse trainer op de eerste vraag. “Het is goed om na onze slechte prestatie tegen Salzburg een punt te pakken in de Champions League. Het is enkel jammer dat we enkele situaties niet beter konden uitspelen in de eerste helft. Er was dan ook nog die ene kans voor Ianis Hagi in de tweede helft.”

“Napoli heeft er in het begin van de wedstrijd ook een grote gekregen. We mogen tevreden zijn, maar ik ben het meest fier op wat de ploeg vandaag heeft laten zien op vlak van overtuiging, organisatie en de wil om een goeie wedstrijd te spelen. Mentaal zat het goed tot op het einde. Deze wedstrijd wordt hopelijk een déclic”, vertelde hij nog.

Sfeer in tribune

De sfeer in de Luminus Arena was fenomenaal. “Ik denk dat iedereen vol verwachting naar deze wedstrijd toeleefde. Het publiek was aanwezig en de spelers hebben gebracht wat het publiek verwachtte. De goede band met de supporters is het mooiste wat er kon gebeuren voor de spelersgroep.”

“Of de druk er nu af is? Neen, er is altijd druk hier in Genk”, vertelde Felice Mazzu nog. “Maar het geeft ons nu wel de kans om nog meer in onszelf te geloven”, besloot de Genkse coach, die nu volop de thuiswedstrijd tegen Moeskroen kan voorbereiden in competitieverband.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in