Mazzu: “Zou blij zijn bij gesloten transfermarkt”

0

Felice Mazzu is ergens opgelucht. De kersverse coach van Racing Genk zag niemand meer vertrekken richting de Premier League, daar waar Deadline Day gisteren was. “Maar het is jammer dat onze transfermarkt nog tot 3 september open is”, vertelde hij bij Het Laatste Nieuws.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Een wedstrijd verliezen, dat kan al eens gebeuren. Maar dat zowel trainer als spelers wijzen naar ‘spelen met het hart’, daar waren ze in Genk van geschrokken. “Tactisch hebben we natuurlijk ook bepaalde zaken fout gedaan. Maar het is ook een feit dat we op een bepaalde manier moeten spelen, ook al hebben we sterkhouders verloren.”

“We hebben sterke gasten nodig. Jongens die hun hoofd ervoor willen leggen en hun lichaam in de strijd willen gooien. Dat heb ik te weinig gezien”, stelt Felice Mazzu nog.

“Spelers zitten met transfer in hoofd”

“Het kan zijn dat ik dit weekend één of twee zaken zal veranderen, maar we gaan ook niet de hele boel omgooien omdat we een wedstrijd hebben verloren. Ik verwacht wél een reactie tegen Zulte Waregem.”

Naar de reden hoe dat komt dat sommige jongens hun lijf niet in de strijd gooien, is het niet lang zoeken: de transfermarkt. Vanuit Engeland kan er al weinig meer gebeuren, de Engelse mercato is gesloten. “Alleen jammer dat die bij ons tot 3 september open is, want je voelt dat er spelers mee in hun hoofd zitten. Dat de mercato maar snel gedaan is”, besloot de Genkse T1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in