“Benson wilde het té graag”

0
Manuel Benson Racing Genk interview 2
Manuel Benson (Bron: KRC Genk TV)

Het viel op, afgelopen vrijdag in de Luminus Arena. De flankaanvaller die vorig seizoen werd uitgeleend aan Moeskroen, werd in het eigen stadion bij momenten uitgefloten. Misschien wel omdat hij het té graag wilde, waardoor talloze acties mislukten. “Benson voelt misschien Bongonda in zijn nek, maar daar zal hij toch van moeten loskomen”, vertelt Gert Verheyen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Manuel Benson versus Benjamin Nygren en Ianis Hagi, drie spelers van Racing Genk die het verschil demonstreerden tussen graag willen en té graag willen. Die eerste is terug na een uitleenbeurt, maar tegen KV Kortrijk was hij niet de onbevangen, vrije speler die hij afgelopen seizoen was.”

“Geforceerde, ongelukkige acties”

“Hij grossierde in geforceerde, ongelukkige acties en moest op een bepaald moment zelfs het trappen van de corners overlaten aan Bryan Heynen. Felice Mazzu had er hem bij de rust al kunnen afhalen, maar hij gaf hem nog een kans om zich te herpakken in de tweede helft.”

“Misschien voelt Manuel Benson Theo Bongonda in zijn nek, maar hij zal daar toch van moeten loskomen”, denkt Gert Verheyen. Anders dreigen de kansen op speelminuten nihil te worden, met ook nog Junya Ito, Dieumerci Ndongala en Benjamin Nygren die daar kunnen spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in