Hrosovsky kijkt uit naar Champions League: “Mooiste wat er is”

0
Patrik Hrosovsky KRC Genk persconferentie close

Patrik Hrosovsky debuteerde met een zege tegen Anderlecht. Al bleef zijn rol beperkt tot een invalbeurt. Volgende week kan het zo gebeuren in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge. “De integratie is perfect verlopen, ik ga het hier prima naar mijn zin hebben”, stelt hij in Het Laatste Nieuws, die verder ook uitkijkt naar de Champions League.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

“Het geeft een goed gevoel om die eerste minuten gespeeld te hebben in het nieuwe shirt”, zei Patrik Hrosovsky na de wedstrijd. “Ik ben tevreden voor mezelf, maar ook voor het team. Anderlecht is toch een grote naam in België en het is goed dat we deze ‘close game’ winnend konden afsluiten.”

Eindelijk kan hij aan zijn Genks avontuur beginnen. “Ja, ik wilde met Viktoria Plzen graag zo ver mogelijk doorstoten richting Europa League, maar langs de andere kant wilde ik ook graag zo snel mogelijk aansluiten bij mijn nieuwe ploeg. In tussentijd volgde ik de resultaten van Genk op de voet. De start was niet perfect, maar na de zes op zes is de druk iets minder groot.”

Champions League

En wat nog een voordeel is: Racing Genk is als kampioen geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. “Dat is één van de redenen waarom ik hier ben. Dat is het mooiste wat er is voor een voetballer. Ik mocht er al eens van proeven met Viktoria Plzen en dat smaakt echt naar meer. De integratie is vlot verlopen. Je voelt meteen dat deze club heel veel warmte uitstraalt. Ik ga het hier prima naar mijn zin hebben”, besloot hij.

Welkom Patrik Hrosovsky!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in