Heynen na wissel: “Kan daar weinig over zeggen”

0

Bryan Heynen werd nog voor het uur naar de kant gehaald door Felice Mazzu in de wedstrijd tegen Charleroi. Na de partij had de middenvelder géén zin om daarop terug te komen: “Ik kan weinig zeggen over die wissel”, vertelde hij in Het Belang van Limburg.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

In een makke eerste helft lieten de Carolo’s de Limburgers twee keer de bal uit het net vissen. Na de pauze deed Racing Genk wat er van hen verwacht werd, maar de nederlaag uit wissen zat er niet in. Dat maakt een competitiestart van tien op eenentwintig en daarbij drie nederlagen.

“Drie keer verliezen op zeven wedstrijden is te veel”, oordeelt Bryan Heynen. “Maar kijk, het is gebeurd en we kunnen niet terug. We kunnen veel beter dan vandaag (gisteren, red.), momenteel vinden we elkaar niet goed tussen de lijnen. We moeten terugkeren naar de basis en eens in de spiegel kijken.”

“Trainer was boos”

De middenvelder werd nog voor het uur naar de kant gehaald ten voordele van Junya Ito. “De trainer was boos tijdens de rust, maar hij was zeker niet de enige. Dat hij me zo snel wisselt, is zijn keuze. Ik kan daar weinig over zeggen”, besloot de middenvelder, die meteen na zijn wissel al liet blijken wat hij ervan vond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in