GERUCHTEN: Dit ligt nog op de plank van De Condé

0

De hangende transfer van Theo Bongonda is niet het enige dossier dat op het bureau van Dimitri De Condé ligt. De sportief directeur hoopt eerstdaags nog een aantal dossiers af te ronden. Vijf nieuwkomers zouden er in totaal moeten komen. Althans, dat was de doelstelling.

Zo probeert Genk eerstdaags de zeventienjarige Zweed Benjamin Nygren vast te leggen. Hij wil eerst nog een gesprek met nieuwe coach Felice Mazzu alvorens hij een keuze maakt. Vorige week kreeg hij een rondleiding in het stadion en kreeg hij de trainingsfaciliteiten te zien. Beide partijen hielden er een goed gevoel aan over.

Hrosovsky en Benavente

Ook het dossier van Patrik Hrosovsky wil de club snel afronden. De Slovaak van Viktoria Plzen moet het middenveld komen versterken. Hij kwam dinsdag niet in actie in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan. Ook spits Robert Bozenik staat op het verlanglijstje van Racing Genk.

Eerder deze week waren er ook geruchten over Cristian Benavente, maar de Limburgers struikelen over de hoge vraagprijs, naar verluid vijf miljoen euro, van zijn Egyptische club FC Pyramids. De komende dagen/weken ligt er dus nog wel wat werk op de plank van Dimitri De Condé. Want ook de nieuwe assistent-trainer moet gekozen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in