Genkse beloften botsen op Vanzeir

0

De Genkse beloften zijn gisteravond gebotst op ene Dante Vanzeir. De huurling, die momenteel het mooie weer maakt bij KV Mechelen, kreeg zijn speelminuten bij de Mechelse beloften. Met twee doelpunten en een assist zorgde hij voor een puntendeling.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Een piepjonge beloftenploeg stuurde Racing Genk de wei in. In tegenstelling tot KV Mechelen. Zij stuurden enkele beloften met een aantal trainingen bij de A-kern in de benen mee het veld op. Onder andere Alec Van Hoorenbeeck, Mo Zeroual en Trova Boni stonden aan de aftrap.

Het weerhield de Limburgers niet om snel tot een dubbele voorsprong te komen. Een eigen doelpunt van Trova Boni en een doelpunt van Adriano Bertaccini zorgden voor een 2-0-voorsprong bij de rust. Maar de Limburgers hadden ook af te rekenen met een aantal blessures. Neto Borges was de enige niet-tiener in de selectie.

Blessures

Nadat in de tweede helft de voorsprong smolt als sneeuw in de zon, twee doelpunten van Dante Vanzeir en een doelpunt van Mo Zeoural op aangeven van de huurling van Racing Genk, schonk Bertaccini de Limburgers alsnog een punt.

Vladimir Screciu haakte al tijdens de rust af met een lichte spierblessure, in de tweede helft vielen ook Bryan Limbombe en de ingevallen Joren Leyssens uit met lichte letsels.

Opstelling KRC Genk beloften

Tobe Leysen – Siebe Vandermeulen, Shawn Adewoye, Vladimir Screciu (46’ Joren Leyssens, 84’ Yannick Leliendal), Neto Borges – Elias Sierra, Ismael Saibari – Ilias Takidine (74’ Faissal Boujemaoui), Luca Oyen, Bryan Limbombe (62’ Arne Cuypers) – Adriano Bertaccini.

Doelpunten: 35’ Trova Boni (owngoal) 1-0, 40’ Bertaccini 2-0, 53’ Vanzeir 2-1, 62’ Vanzeir 2-2, 71’ Zeraoui 2-3, 73’ Bertaccini 3-3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in