Coucke: “Gelukkig hebben we ons erg goed herpakt”

0
Gaetan Coucke KRC Genk close
Bron: KRC Genk TV

Racing Genk kwam in het begin van de tweede helft op achterstand nadat een bal over de doellijn werd gezien van Osabutey. Een hoekschop werd doorgekopt en centraal voor doel werkte de Moeskroen-spits de bal tegen de touwen. Maar de landskampioen hield de punten toch in eigen huis. “Het slotkwartier heeft veel goed gemaakt”, stelt de doelman.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Het was kort na de pauze dat Gaetan Coucke zich toch moest omdraaien na een hoekschop. “Een vreemde goal”, wist hij te vertellen in Het Belang van Limburg. “Die hoekschop werd plots door gekopt. Door Berge? Ik weet het niet, het ging allemaal zo snel.”

“Wilden bevestigen”

“Gelukkig hebben wij ons nadien erg goed herpakt. In de eerste helft ontwikkelden we inderdaad te weinig tempo. Na Napoli wilden we nochtans bevestigen. Het slotkwartier heeft veel goed gemaakt”, besloot de goalie.

Racing Genk duikt de korte interlandbreak in met zeventien punten op dertig en is de crisissfeer weer even verdrongen in de Luminus Arena. De landskampioen staat weer tussen de mensen, al kunnen er nog steeds twee punten afgetrokken worden wegens de wantoestanden tijdens de Limbasico.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in