Mazzu voor Club Brugge: “We evolueren in de richting dat ik wil”

0
Felice Mazzu KRC Genk interview Luminus Arena
Bron: KRCGenkTV

Racing Genk trekt morgen richting het Jan Breydelstadion voor het treffen met titelfavoriet Club Brugge. Een krachtmeting voor de twee ploegen én een weerzien met Philippe Clement, die vorig seizoen nog op de bank zat bij de Limburgers. “Maar ik ga geen gekke dingen doen om hem te verrassen”, klinkt het bij Felice Mazzu.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

“We evolueren in de richting die ik wil”, opende Felice Mazzu in Het Laatste Nieuws. “Er zijn delen van de wedstrijd waarin we de totale controle hebben over de wedstrijd en waarin we kansen creëren. Maar er zijn ok nog periodes waarin we afwezig zijn en dat moet eruit.”

“Club Brugge beste ploeg van België”

“Club is op dit moment de beste ploeg van het land”, stelt de Genkse coach nog. “Ze zitten in een positieve spiraal en de kwalificatie voor de Champions League geeft hen en hun supporters ongetwijfeld nog meer energie.”

Philippe Clement liet alvast weten dat het een aparte wedstrijd wordt voor hem. “Kan moeilijk anders als je bekijkt wat hij hier heeft neergezet vorig jaar. De titel is voor een groot deel zijn verdienste. Hij kent Racing Genk als zijn broekzak. Ik ga geen gekke dingen doen om hem te verrassen. We zitten in een fase waarin continuïteit belangrijk is. Voor mij is dit een wedstrijd als alle anderen.”

Berge fit, Bongonda traint opnieuw

De Genkse coach maakt zijn definitieve selectie voor de topper van zondag pas morgen bekend. Theo Bongonda traint opnieuw en komt mogelijk in aanmerking voor een selectie, al lijkt ons dat nog iets te vroeg. Sander Berge trainde probleemloos mee vandaag en staat zondag aan de aftrap.

Felice Mazzu over loting Champions League en Club Brugge:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in