Contractontbinding voor Bojan Nastic

0

Bojan Nastic is geen speler meer van Racing Genk. De verdediger werd vorig seizoen uitgeleend aan KV Oostende met aankoopoptie, maar keerde afgelopen zomer terug naar zijn moederclub. Tot nu dus, want de linksachter is een vrije speler.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Bojan Nastic kwam in augustus 2016 over van Vojvodina. Sindsdien speelde hij 54 officiële duels voor Racing Genk, maar in januari van 2019 werd hij uitgeleend aan KV Oostende wegens overbodig. Daar maakte hij zijn minuten, waardoor hij weer speelplezier kreeg.

De Kustboys konden of wilden echter de aankoopoptie niet lichten, waardoor hij deze zomer weer aansloot bij Racing Genk en onder Felice Mazzu een nieuwe kans wilde afdwingen. Maar daar komt nu dus een einde aan want beide partijen kwamen onderling overeen dat het contract werd ontbonden. Dat maakte de club op zijn website bekend.

Besiktas?

Bojan Nastic heeft een transferwaarde van een klein miljoen euro, maar de club zal er dus niets meer voor krijgen. Er was interesse van het Turkse Besiktas, maar het is onduidelijk of de Turkse club nog steeds interesse heeft in de verdediger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in