De Norre over zege: “Dit geeft ademruimte”

0

Casper De Norre begon afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren aan de wedstrijd. Een verrassende basisplaats, gezien Joakim Maehle niet geblesseerd is. De rechtsachter deed het naar behoren, tot zelfs krampen toe. Maar de drie punten gingen wel mee op de bus richting Genk.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Verrassing zaterdagavond op de Freethiel: geen Joakim Maehle op de rechtsachter, wél Casper De Norre. De Limburger stond in de ploeg ten koste van de Deense stoomtrein. “Ik heb na twee nederlagen op rij voor vers bloed gekozen”, stelde coach Felice Mazzu. “Ik beschik over veel kwaliteit in de kern.”

Voor de speler in kwestie was het plezant om nog eens te spelen. “Waasland-Beveren is misschien niet de sterkste tegenstander, maar dan moet je nog altijd geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen”, vertelt hij in Het Belang van Limburg. “We dwongen hen met een hoge pressing al snel tot de lange bal.”

“Ook tegen Anderlecht en Club Brugge”

“In het begin van de tweede helft hadden we het even lastig, maar onze tweede treffer viel op het juiste moment”, klonk het nog. “Deze zege geeft ons een beetje ademruimte. Aan ons om te tonen dat we er ook tegen Anderlecht en Club Brugge staan.” Dat zijn meteen de twee volgende wedstrijden van de landskampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in