Eerlijke Heynen: “Het was niet goed genoeg”

0

Twee weken geleden won Racing Genk al bij al makkelijk de Supercup tegen bekerwinnaar KV Mechelen, maar in de competitie ging de landskampioen wél kopje onder Achter de Kazerne. “We weten allemaal dat het moeilijk is om hier te komen voetballen”, zei middenvelder Bryan Heynen bij Sporza.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Twee zeges voor Racing Genk Achter de Kazerne. Dat is de magere oogst in een kleine twintig bezoeken. De laatste keer was in 2014 en daar is geen verandering in gekomen gisteren. De Limburgers gingen kopje onder, het werd 3-1. “Mechelen speelde goed in blok en ons tempo lag te laag. Daardoor hadden we het moeilijk om ruimtes te vinden”, vertelt Bryan Heynen.

“Zaterdag reageren”

“De fout lag vooral bij onszelf. Er zijn een paar sterkhouders vertrokken, maar anderen moeten dat opvangen. Vandaag kwam het er niet uit. We waren gewoon niet goed genoeg vandaag. We weten allemaal dat het ook moeilijk is om hier te komen voetballen.”

Heynen liet de nederlaag alvast niet aan zijn hart komen. “Verliezen is nooit leuk, maar nu moeten we de hoofden bij elkaar steken en volgende week zaterdag reageren”, besloot de middenvelder. Dan speelt de landskampioen tegen een zwalpend Zulte Waregem, dat een nul op zes pakte de afgelopen twee weken.

Reactie Bryan Heynen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in