Heynen tevreden: “Hadden het moeilijk tegen Kortrijk”

0

Opluchting, dat is het woord dat het vaakst gebruikt werd na de late overwinning van Racing Genk tegen KV Kortrijk. Invaller Ianis Hagi zorgde met een fraai doelpunt voor de eerste drie punten van het seizoen voor de landskampioen. “We wisten dat we een achterstand konden ombuigen”, stelt middenvelder Bryan Heynen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

“We hadden het toch wat moeilijk tegen het blok van KV Kortrijk”, vertelt de middenvelder in Het Nieuwsblad. Bryan Heynen stond, zoals gebruikelijk, naast Sander Berge op het Genkse middenveld.

“Vanuit het niets komen we met een schot op achterstand. Vorig jaar konden we ook een paar keer een achterstand ombuigen. We wisten dat we het konden en hebben het opnieuw gedaan.”

Felice Mazzu

Felice Mazzu won nog maar voor de vierde keer in zijn carrière van KV Kortrijk. Hij is nieuw in de Luminus Arena. “Wat het verschil is? Mazzu heeft wat nieuwe accenten proberen leggen. Dat heeft zijn tijd nodig, maar hier en daar komt het er wel al uit.”

“Deze trainer legt meer nadruk op het blok en de defensieve accenten. Dat kwam er nog niet altijd even goed uit maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste”, besluit Heynen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in