BREAKING: Vukovic lange tijd out?

0

De kans bestaat dat Danny Vukovic de gehele Champions League-campagne aan zich zal voorbij moeten laten gaan. De Australische doelman viel op training en moest met de ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Er wordt gevreesd voor een inactiviteit van minstens zes maanden.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Een training in de gym, het zal je maar overkomen om je seizoen daar in een flits voorbij te zien komen. Het gebeurde jammerlijk genoeg bij Danny Vukovic. De ouderdomsdeken, hij is immers al vierendertig jaar, viel daarbij en moest op krukken afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Er wordt gevreesd voor een afgescheurde achillespees (dat vermoeden werd later bevestigd). Moesten verdere onderzoeken uitwijzen dat dit klopt, dan dreigt Racing Genk zijn eerste doelman voor meerdere maanden (mogelijk zelfs een half jaar) te moeten missen. En dat net nu de competitie is begonnen.

Nordin Jackers en Gaetan Coucke

Voor de Limburgers is er echter geen vuiltje aan de lucht. Nordin Jackers staat te popelen om te spelen. De doelman zou een (tijdelijk) vertrek willen als hij niet aan spelen zou toekomen. KV Kortrijk toonde in de zomer interesse, maar zowel club als speler vroegen te veel.

En Racing Genk kan nog steeds op de transfermarkt speuren achter een alternatief, al zou het dan de eigen jeugd afblokken in hun progressie. Met Gaetan Coucke, vorig seizoen uitgeleend aan Lommel SK, staat er nog iemand klaar om het de nieuwe trainer zo moeilijk mogelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in