‘Flankaanvaller Essevee verkiest Genk boven Club’

0
Theo Bongonda Zulte Waregem juichen Play Sports
Theo Bongonda (Bron: Play Sports)

Racing Genk en Theo Bongonda, het is een huwelijk dat eraan zit te komen. Er moet nog onderhandeld worden met Zulte Waregem, maar de flankaanvaller vertrekt sowieso bij de fusieploeg en kijkt vooral naar een ploeg bij de G5. Die zijn zo goed als allemaal geïnteresseerd.

KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALMATCHEN!

Theo Bongonda was een belangrijke speler voor Essevee dit jaar. “Het was de juiste keuze om anderhalf jaar geleden terug te keren. Normaal ben ik niet snel emotioneel, maar dit raakt me”, verklaarde hij net na zijn laatste match voor de fusieploeg.

Champions League

“Ik heb nog niet beslist of ik in België blijf of terugkeer naar het buitenland”, klinkt het nog. “Genk? Dat is een interessante ploeg nu ze Champions League spelen. Het is een ploeg die goed voetbal speelt. Vertrekt Trossard? We zullen zien, we zullen zien”, liet hij zich er mysterieus over uit.

Feit is dat Racing Genk een flankaanvaller zoekt nu Leandro Trossard zo goed als zeker vertrekt. Er moet enkel met Essevee onderhandelt worden, want Bongonda verkiest de Limburgers boven Club Brugge. Zulte Waregem wil ruim vijf miljoen ontvangen voor de flankaanvaller.

“We zijn in gesprek met de vier Belgische topclubs Genk, Brugge, Standard en Anderlecht, maar momenteel is er nog geen beslissing genomen”, vertelt zijn makelaar Fouad Ben Kouider vandaag nog in Het Laatste Nieuws. Zulte Waregem zou volgens de krant al drie keer een bod van KRC Genk hebben afgewezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in