OFFICIEEL: Genk-belofte kiest voor avontuur in eerste amateur

0

Racing Genk ziet Adriano Bertaccini (19) de overstap maken naar het ambitieuze KMSK Deinze. De Oost-Vlaamse club, die uitkomt in eerste amateur, huurt de beloftevolle aanvaller voor één seizoen van de landskampioen. Ook zijn broer, Paolino (21), maakt de overstap.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

De 19-jarige aanvaller Adriano Bertaccini, afgelopen maandag nog scorend voor de Genkse beloften, wordt voor één seizoen verhuurd aan het ambitieuze KMSK Deinze. De Oost-Vlamingen zagen afgelopen seizoen Excelsior Virton de promotie pakken. Bovendien moest het ook de Pallieters voor zich dulden in de eindronde.

Dat moet nu anders en dus versterken ze zich volop. “Adriano Bertaccini staat bekend als een groot talent. Vorig jaar pakte hij bij de dubbel bij de Genkse beloften. Hij scoorde twintig keer en strooide ook nog met tien assists”, staat te lezen op hun website. “Adri ondertekende deze zomer een contract tot 2022 bij de landskampioen, een bewijs dat ze ook sterk geloven in de kwaliteiten van haar speler.”

KMSK Deinze

Ook zijn broer, Paolino, ondertekende een contract bij het ambitieuze KMSK Deinze. Hij wordt gekocht. “Paolino Bertaccini doorliep dezelfde jeugdreeksen als zijn broer en werd in 2014 door Racing Genk aangetrokken. Hij werd tijdens het seizoen 2016-2017 uitgeleend aan Cercle Brugge en de afgelopen seizoenen speelde hij in Portugal bij FC Arouca.”

In Portugal speelde de 21-jarige vleugelspeler 16 wedstrijden in de Liga Pro, de tweede klasse. Nu kiezen de twee broers voor een avontuur bij KMSK Deinze.

Succes Adriano Bertaccini!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in