Berge: “Onze wedstrijd was zwak”

0
Sander Berge Racing Genk close
Sander Berge (Bron: YouTube KRC Genk)

Sander Berge redde in extremis een punt voor landskampioen Racing Genk tegen Antwerp. Met een knal in minuut 96 bezorgde hij de Luminus Arena voor de tweede keer in korte tijd een ‘Mazzu-Time’-moment. Toch was de middenvelder na afloop helemaal niet tevreden. “We moeten meer dominant zijn.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN RACING GENK EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KRCGENKFANS’

Het was zwoegen en zweten gisteren voor Racing Genk in eigen huis tegen Antwerp. The Great Old stond al snel op een dubbele voorsprong en de landskampioen leek niet in staat om nog iets terug te doen. Maar een doelpunt van Samatta uit het niets en een rode kaart voor Ivo Rodrigues zorgden voor vernieuwde hoop.

“Zwakke wedstrijd”

“Onze wedstrijd was maar zwak”, is Sander Berge eerlijk in Het Nieuwsblad. “Dit is niet het Racing Genk dat we willen zien in onze thuiswedstrijden, we moeten meer dominant zijn. Enkel op het einde van de wedstrijd hebben we ons topniveau bereikt, zoals we dat ook tegen Standard, Liverpool en Napoli deden.”

“Maar tien minuten op topniveau is niet genoeg. De tegengoals vielen ook veel te gemakkelijk en we hadden ons niet genoeg aangepast aan het man-op-mansysteem dat Antwerp hanteerde”, besloot de middenvelder, die voor het doelpunt van het punt zorgde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in